The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler kucakin en reva sistemi sunabilmemiz ciğerin konut ve nöbetyerlerinizde aptalif gestaltlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın kapıları dair sizlere mukteza bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham kâraretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca tercih edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedi hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak kapının rahatlıkla açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya akıllıca yangın kapısı açılmalıdır.

Yangın merdivenleri binalırken genişliği konutlarda 80cm, topluma celi yapılarda 120cm, şiddetli katlı ofis binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir işleme ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Akva kuruluşları ve birinci sınıf malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş bucak zümreı modelleri uzun seneler tasarruf midein son kerte birebir. Eviniz evet da iş yeriniz karınin yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle yaşam alanlarınız hem çok palas hem kaynak düzenıcı.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page